Αρχική Σελίδα Προϊόνταδιαλογέας χρώματος ζωνών

Ευφυής πλαστική μηχανή διαχωριστών/ηλεκτρική ταξινομώντας μηχανή των δυτικών ανακαρδίων

Ευφυής πλαστική μηχανή διαχωριστών/ηλεκτρική ταξινομώντας μηχανή των δυτικών ανακαρδίων

  • Ευφυής πλαστική μηχανή διαχωριστών/ηλεκτρική ταξινομώντας μηχανή των δυτικών ανακαρδίων
Ευφυής πλαστική μηχανή διαχωριστών/ηλεκτρική ταξινομώντας μηχανή των δυτικών ανακαρδίων
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AMD
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BS900DY
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κιβώτια, κενή συσκευασία αργιλίου
Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: L / CT / T
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 Σύνολα ανά έτος
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: πλαστική μηχανή διαχωριστών μοντέλο: BS900DY ηλεκτρική ταξινομώντας μηχανή
Τύπος: 6sxz-144e Αριθμός στρώματος: Ενιαία
εξόδου: 3-4t/h Ποσοστό μεταφοράς (κακό: Καλός): 30/1
Ακρίβεια: ≥99% Τάση: 220V50HZ
Εξουσία: 1.5-2KW Διάσταση: 2507*1787*1182mm
Υψηλό φως:

ταξινομώντας μηχανή χρώματος ζωνών

,

ηλεκτρική ταξινομώντας μηχανή

Ευφυής πλαστική μηχανή διαχωριστών/ηλεκτρική ταξινομώντας μηχανή των δυτικών ανακαρδίων

 

Κατάλληλος για την υψηλότερη ταξινομώντας απαίτηση


Πρόσφατα multi-core σύστημα παράλληλης επεξεργασίας, ικανό να ταξινομήσει βασισμένος στο χρώμα, τη μορφή, τη σύσταση, τη διανομή κ.λπ. ακρών.
Επιδέξια να ταιριάξει με της ευφυούς ταξινομώντας λύσης και να εργαστεί συγχρόνως, αριθμητικό speed&capacity ενισχυμένο πολύ.
Συνδυασμός μεγάλος-ημερομηνίας και έξοχης τεχνολογίας AI εγκεφάλου από τις διάφορα γωνίες και τα διαστήματα, για να πραγματοποιήσει την αυτοδιδασκαλία της μηχανής.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ διαλογέων χρώματος ζωνών

 

Chi που κινεί τη μαγνητική ηλεκτρομαγνητική αξία συχνότητας Hign ελέγχου

Εφαρμογή της προηγμένης Intemational τεχνολογίας ανίχνευσης χρώματος του 2048 πλήρους. Dsp+Fpga η τεχνολογία επεξεργασίας, όπως και το σύνθετο αλγόριθμο των πολλαπλάσιων τρόπων που συνδυάζονται με το χρώμα και το διάστημα, αυτό το σύστημα μπορεί να παρέχει τη λειτουργία μορφή-βασισμένης της στο Color& ταξινόμησης ανάλογα με τη διαφορά των υλικών, και να επιτρέψει σε σας για να θέσει τους πολλαπλάσιους τρόπους ελεύθερα και να επιλέξει οποιοδήποτε υλικό από τις δεκάδες χιλιάδων αυτοί στην επιλογή σας.

 

Λειτουργικό σύστημα

Με την ευφυή λειτουργούσα πλατφόρμα, το σύστημα μπορεί να κυριαρχηθεί και να χρησιμοποιηθεί εύκολα, Turming η ευφυής επικοινωνία μεταξύ ανθρώπινου και της μηχανής στην πραγματικότητα και την εξάλειψη όλου του Concems σας για τη λειτουργία.

 

Ευφυές σχέδιο λειτουργίας κουρτινών αέρα

Μέσω φυσώντας σύστημα ανεμιστήρων, η μεγάλη ταχύτητα Airftlow μπροστά από τη σκόνης γυαλιού φακών Ethereal και γρήγορης εκκαθάριση, θα εξασφαλίσει ανάλυση και θα χρωματίσει την ταξινομώντας ακρίβεια.

 

Μοναδικό σύστημα αέρας-αναρρόφησης και εξαερισμού

Η χρησιμοποίηση του συστήματος αέρας-αναρρόφησης και εξαερισμού μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει μακριά τα επιπλέοντα σώματα στο υλικό, εξασφαλίζοντας ένα υψηλότερο ψήφισμα του φακού και ενός ακριβέστερου Κολοράντο - βασισμένο ταξινομώντας ποσοστό.

 

Διπλός τρόπος χωρισμού στρώματος

Σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μπορεί να τεθεί ελαστικά συνειδητοποιεί ότι η ταξινόμηση μπορεί να χαμηλώσει πάλι στον έλεγχο, καμία ανάγκη να αντικατασταθεί ο ρόλος της χοάνης.

 

Ταξινομώντας λειτουργία χρώματος Powelful

Οι διαλογείς χρώματος ζώνη-τύπων μπορούν όχι μόνο να συναντήσουν την ταξινομώντας σειρά χρώματος των διαλογέων χρώματος υδατοπτώσεων, μπορεί επίσης να παρέχει τις ικανοποιητικές εναλλακτικές λύσεις Soting χρώματος για Ethereal, Iregular, εύκολα σπασμένα, ιδιαίτερα-υγρά υλικά, που μπορούν αποτελεσματικά να λύσουν τα ανεπαρκή ταξινομώντας αποτελέσματα χρώματος λόγω της μικρής ταχύτητας βαρύτητας που προκαλείται από ελαφρύ αυτών των ειδικών υλικών, η ταχύτητα μεταβίβασης του τύπου καμπάνας διαλογέα χρώματος μπορεί να είναι μέχρι 4m/S, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να συναντήσει το Requiements για την ταξινόμηση και την παραγωγή χρώματος.

Το ποσοστό συντριβής σπασμένων Easly υλικών μπορεί να ελαχιστοποιηθεί Η εύκολη ταξινομώντας λύση χρώματος μπορεί να είναι Avoilable για τα υλικά με την υψηλή υγρασία Η τέλεια ταξινομώντας λύση χρώματος μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμη για εύκολα συνδεμένο Mateials.

Η πλήρης τεχνολογία ανίχνευσης γραμμών χρώματος 5088, αλγόριθμοι που συνδυάζει τα χρώματα και τα διαστήματα μπορεί να παρέχει " το χρώμα Sorting+Shape που ταξινομεί " για τα διαφορετικά υλικά, ένα Vaieties των τρόπων μπορεί να τεθεί ελεύθερα.

Ισχύει σε πολλά υλικά.

 

Όνομα: Πλαστική μηχανή διαχωριστών Πρότυπο: BS900DY ηλεκτρική ταξινομώντας μηχανή
Τύπος: 6SXZ-144E Αριθμός στρώματος: Ενιαίος
Παραγωγή: 3-4T/H Ποσοστό μεταφοράς (κακό: Καλός): 30/1
Ακρίβεια: ≥99% Τάση: 220V50hz
Δύναμη: 1.5-2kw Διάσταση: 2507*1787*1182mm
  • Μεγάλη βάση δεδομένων Zhongke
  • Αυτόματος υπολογισμός και έξοχος ευφυής προσδιορισμός εγκεφάλου
  • σύστημα αποκτήσεων εικόνας 5400Pixel CCD
  • Σύστημα επεξεργασίας εικόνας
  • Ευφυές καθαρίζοντας σύστημα σκόνης
  • Μόνα συστήματα εκτίναξης υψηλής συχνότητας σχεδίου
  • Πηγή φωτός των χαμηλών οδηγήσεων θερμοκρασίας
  • Σύστημα ελέγχου των ευφυών οδηγήσεων
  • Μακρινό σύστημα ελέγχου

 

Οι υπηρεσίες μας:

Εμμένουμε στην αρχή της προτεραιότητας πελατών, ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους για να φροντίσουμε για την απαίτηση πελατών, και να παρέχουμε τις λύσεις και για το στην εγχώρια αγορά και υπερπόντιο πελάτη.

Έχουμε πάνω από 30 προσωπικό υπηρεσιών μεταπώλησης, με την υπηρεσία μας που διαπερνά στην διαμέρισμα-ισόπεδη πόλη, και παρέχουμε την από σπίτι σε σπίτι γρήγορη και στοχαστική υπηρεσία 24h για τους πελάτες.

Παρέχουμε στον πελάτη την ελεύθερες επισκευή και τη συντήρηση ενός έτους για την πλήρη μηχανή, και προτρέπουμε την επαγγελματική κατάρτιση και την τεχνική καθοδήγηση, η οποία ενσωματώνει πλήρως τον τρόπο υπηρεσιών μας που χαρακτηρίζει τη γρήγορη απάντηση, την έγκαιρους συντήρηση και το συντονισμό συνέχειας.

Υποχρέωση υπηρεσιών: Ελεύθερες επισκευή ενός έτους και συντήρηση για την πλήρη μηχανή, από σπίτι σε σπίτι γρήγορη απάντηση 24h, υπηρεσία διαβουλεύσεων 7x24h. Οπουδήποτε και να είστε, μπορείτε να μας επισκεφτείτε.


Ευφυής πλαστική μηχανή διαχωριστών/ηλεκτρική ταξινομώντας μηχανή των δυτικών ανακαρδίων 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admine

Τηλ.:: +8613505612431

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.43, δρόμος της Yulan, κήπος τεχνολογίας Baiyan, ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, πόλη Hefei, επαρχία Anhui, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:No.43, δρόμος της Yulan, κήπος τεχνολογίας Baiyan, ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, πόλη Hefei, επαρχία Anhui, Κίνα