Αρχική Σελίδα Προϊόνταδιαλογέας χρώματος ζωνών

Ανακυκλωμένη πλαστική ταξινομώντας μηχανή σφυγμών σπόρων διαλογέων/σιταριού χρώματος ζωνών

Ανακυκλωμένη πλαστική ταξινομώντας μηχανή σφυγμών σπόρων διαλογέων/σιταριού χρώματος ζωνών

  • Ανακυκλωμένη πλαστική ταξινομώντας μηχανή σφυγμών σπόρων διαλογέων/σιταριού χρώματος ζωνών
Ανακυκλωμένη πλαστική ταξινομώντας μηχανή σφυγμών σπόρων διαλογέων/σιταριού χρώματος ζωνών
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AMD
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BS1200CJ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κιβώτια, κενή συσκευασία αργιλίου
Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: L / CT / T
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 Σύνολα ανά έτος
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: διαλογέας χρώματος ζωνών Ικανότητας: 4-6 T/H
Μεταφορά: 30:1 Ακρίβεια: 99%
Εξουσία: 1.6-2.6 KW Τάση: 220V/50 Hz
Διάσταση: 2507mm X 2087mm X 1182mm εφαρμογή: Σπόροι σιταριού
Υψηλό φως:

ταξινομώντας μηχανή χρώματος ζωνών

,

ηλεκτρική ταξινομώντας μηχανή

Ανακυκλωμένη πλαστική ταξινομώντας μηχανή σφυγμών σπόρων διαλογέων/σιταριού χρώματος ζωνών

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα διαλογέων χρώματος ζωνών

 

1) Ανίχνευση υψηλής ταχύτητας lne, αισθητήρας CCD. -Κάμερα CCD
2) Έξοχη σαφής απεικόνιση, αναλογία ψηφίσματος, μείωση solor καλά, καμία διαστρέβλωση. -Φακός CCD
3) Γρήγορη αντίδραση, υψηλό sensituvity, αξιόπιστη, εύκολη λειτουργία. -Οθόνη αφής υπέρ-προσώπου
4) Υψηλή φωτεινότητα, χαμηλής ισχύος κατανάλωση, μακράς διαρκείας, αξιόπιστη. -Φως οδηγήσεων
5) Ειδικός για την ταξινόμηση χρώματος, υψηλή συχνότητα, χαμηλής ισχύος κατανάλωση, υψηλή ταξινομώντας ακρίβεια. -Βαλβίδα υψηλής συχνότητας soleniod
6)Υψηλός - ζώνη βαθμού ποιοτικών τροφίμων Ο σταύλος στηρίζει τη δομή Η εισαγωγή της μηχανής υψηλής επίδοσης. -Χαμηλός που σπάζουν

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ διαλογέων χρώματος ζωνών

 

1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

 

Χρησιμοποιώντας το υψηλής ευκρίνειας σύστημα αποκτήσεων εικόνας καμερών χρώματος CCD, για να επιτύχει υλικός (RGB) κόκκινος, πράσινος και μπλε πληροφοριών τριών χρώματος, βάθους διαλογέας χρώματος αναγνώρισης ο μικροσκοπικός λεπτός μπορεί να επιλέξει άλλες ακαθαρσίες.

 

2 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΝΕΦΩΝ

 

Αυτόνομος έλεγχος σύννεφων, τεχνολογία υπολογισμού σύννεφων, η πραγματοποίηση των σε απευθείας σύνδεση διαδικασιών, on-line που ελέγχει, υπηρεσία online, ελεύθερες βελτιώσεις.

 

3 ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

 

Εφαρμόζοντας τη διεθνή προηγμένη πλήρη τεχνολογία ανίχνευσης χρώματος, την τεχνολογία επεξεργασίας DSP+FPGA, καθώς επίσης και το σύνθετο αλγόριθμο των πολλαπλάσιων τρόπων που συνδυάζονται με το χρώμα και το διάστημα, αυτό το σύστημα μπορεί να παρέχει τη λειτουργία μορφή-βασισμένης στον της στο color& ταξινόμησης ανάλογα με τη διαφορά των υλικών.

 

4 CHI ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΉ ΑΞΊΑ ΣΥΧΝΌΤΗΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ HIGN

 

Εφαρμογή της προηγμένης intemational τεχνολογίας ανίχνευσης χρώματος του 2048 πλήρους. DSP+FPGA η τεχνολογία επεξεργασίας, καθώς επίσης και ο σύνθετος αλγόριθμος των πολλαπλάσιων τρόπων που συνδυάζονται με το χρώμα και το διάστημα, αυτό το σύστημα μπορούν να παρέχουν τη λειτουργία μορφή-βασισμένης στον της στο color& ταξινόμησης ανάλογα με τη διαφορά των υλικών, και να επιτρέψουν σε σας για να θέσουν τους πολλαπλάσιους τρόπους ελεύθερα και να επιλέξουν οποιοδήποτε υλικό από τις δεκάδες χιλιάδων αυτοί στην επιλογή σας.

 

5 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ

 

Με την ευφυή λειτουργούσα πλατφόρμα, το σύστημα μπορεί να κυριαρχηθεί και να χρησιμοποιηθεί εύκολα, turming η ευφυής επικοινωνία μεταξύ ανθρώπινου και της μηχανής στην πραγματικότητα και αποβάλλοντας όλα τα concems σας για τη λειτουργία.

 

6 ΕΥΦΥΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΑΕΡΑ

 

Μέσω φυσώντας σύστημα ανεμιστήρων, η μεγάλη ταχύτητα airftlow μπροστά από τη σκόνης γυαλιού φακών ethereal και γρήγορης εκκαθάριση, θα εξασφαλίσει ανάλυση και θα χρωματίσει την ταξινομώντας ακρίβεια.

 

7 ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΈΡΑΣ-ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

 

Η χρησιμοποίηση του συστήματος αέρας-αναρρόφησης και εξαερισμού μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει μακριά τα επιπλέοντα σώματα στο υλικό, εξασφαλίζοντας ένα υψηλότερο ψήφισμα του φακού και ενός ακριβέστερου Κολοράντο - βασισμένο ταξινομώντας ποσοστό.

 

8 ΔΙΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

 

Σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μπορεί να τεθεί ελαστικά συνειδητοποιεί ότι η ταξινόμηση μπορεί να χαμηλώσει πάλι στον έλεγχο, καμία ανάγκη να αντικατασταθεί ο ρόλος της χοάνης.

 

9 ΤΑΞΙΝΟΜΏΝΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΧΡΏΜΑΤΟΣ POWELFUL

 

Οι διαλογείς χρώματος ζώνη-τύπων μπορούν όχι μόνο να συναντήσουν την ταξινομώντας σειρά χρώματος των διαλογέων χρώματος υδατοπτώσεων, μπορεί επίσης να παρέχει τις ικανοποιητικές soting εναλλακτικές λύσεις χρώματος για τα ethereal, iregular, εύκολα σπασμένα, ιδιαίτερα-υγρά υλικά, που μπορούν αποτελεσματικά να λύσουν τα ανεπαρκή ταξινομώντας αποτελέσματα χρώματος λόγω της μικρής ταχύτητας βαρύτητας που προκαλείται από ελαφρύ αυτών των ειδικών υλικών, η ταχύτητα μεταβίβασης του τύπου καμπάνας διαλογέα χρώματος μπορεί να είναι μέχρι 4m/s, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να συναντήσει τα requiements για την ταξινόμηση και την παραγωγή χρώματος.

Το ποσοστό συντριβής easly σπασμένων υλικών μπορεί να ελαχιστοποιηθεί η εύκολη ταξινομώντας λύση χρώματος μπορεί να είναι avoilable για τα υλικά με την υψηλή υγρασία η τέλεια ταξινομώντας λύση χρώματος μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμη για τα εύκολα συνδεμένα mateials.

η πλήρης τεχνολογία ανίχνευσης γραμμών χρώματος 5088, αλγόριθμοι που συνδυάζει τα χρώματα και τα διαστήματα μπορεί να παρέχει " το χρώμα sorting+shape που ταξινομεί " για τα διαφορετικά υλικά, τα vaieties των τρόπων μπορούν να τεθούν ελεύθερα.

ισχύει σε πολλά υλικά.

 

Ανακυκλωμένη πλαστική ταξινομώντας μηχανή σφυγμών σπόρων διαλογέων/σιταριού χρώματος ζωνών 0

  • Μεγάλη βάση δεδομένων Zhongke
  • Αυτόματος υπολογισμός και έξοχος ευφυής προσδιορισμός εγκεφάλου
  • σύστημα αποκτήσεων εικόνας 5400Pixel CCD
  • Σύστημα επεξεργασίας εικόνας
  • Ευφυές καθαρίζοντας σύστημα σκόνης
  • Μόνα συστήματα εκτίναξης υψηλής συχνότητας σχεδίου
  • Πηγή φωτός των χαμηλών οδηγήσεων θερμοκρασίας
  • Σύστημα ελέγχου των ευφυών οδηγήσεων
  • Μακρινό σύστημα ελέγχου

 

Οι υπηρεσίες μας:

Εμμένουμε στην αρχή της προτεραιότητας πελατών, ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους για να φροντίσουμε για την απαίτηση πελατών, και να παρέχουμε τις λύσεις και για το στην εγχώρια αγορά και υπερπόντιο πελάτη.

Έχουμε πάνω από 30 προσωπικό υπηρεσιών μεταπώλησης, με την υπηρεσία μας που διαπερνά στην διαμέρισμα-ισόπεδη πόλη, και παρέχουμε την από σπίτι σε σπίτι γρήγορη και στοχαστική υπηρεσία 24h για τους πελάτες.

Παρέχουμε στον πελάτη την ελεύθερες επισκευή και τη συντήρηση ενός έτους για την πλήρη μηχανή, και προτρέπουμε την επαγγελματική κατάρτιση και την τεχνική καθοδήγηση, η οποία ενσωματώνει πλήρως τον τρόπο υπηρεσιών μας που χαρακτηρίζει τη γρήγορη απάντηση, την έγκαιρους συντήρηση και το συντονισμό συνέχειας.

Ανακυκλωμένη πλαστική ταξινομώντας μηχανή σφυγμών σπόρων διαλογέων/σιταριού χρώματος ζωνών 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admine

Τηλ.:: +8613505612431

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.43, δρόμος της Yulan, κήπος τεχνολογίας Baiyan, ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, πόλη Hefei, επαρχία Anhui, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:No.43, δρόμος της Yulan, κήπος τεχνολογίας Baiyan, ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, πόλη Hefei, επαρχία Anhui, Κίνα