Αρχική Σελίδα

Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4

Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd.

Η Optic-electronic Co. μηχανημάτων διαλογέων χρώματος Zhongke Anhui, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή και την πώληση των ευφυών διαλογέων χρώματος. Η επιχείρηση βρίσκεται στο πάρκο τεχνολογίας Baiyan στη ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας Hefei της Κίνας, με έναν τομέα 100.000 τετραγωνικών μέτρων, 22.000 τετραγωνικών μέτρων των σύγχρονων εργαστηρίων και 25.000 τετραγωνικών μέτρων των κτηρίων επιστημονικής έρευνας. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει επενδύσει συνολικά 150 εκατομμύρια στην κατασκευή των εργαστηρίων και την αγορά των εγκαταστάσεων, που περιλαμβάνουν περισσότερα από 100 σύνολα περίπλοκων μηχανών όπως τους οξυγονοκολλητές τσιπ, τους κόπτες λέιζερ και CNC τα συστήματα. Αυτές οι επενδύσεις επιτρέπουν στην επιχείρηση για να έχουν μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 5.000 συνόλων ευφυών διαλογέων χρώματος και μιας ετήσιας παραγωγής 60 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ, και να γίνουν μια από τις μεγαλύτερες βάσεις παραγωγής των ευφυών διαλογέων χρώματος.

 

Το ειδικό κέντρο Ε&Α βασίζεται σε Hefei, μια εθνική βάση επιστήμης και εκπαίδευσης, ως τακτική για να υποστηρίξει τις προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης της επιχείρησης. Η επιχείρηση έχει καθιερώσει επίσης μια ομάδα Ε&Α που αποτελείται από τους πεπειραμένους μηχανικούς και που διευθύνεται από τους κύριους οπτικοηλεκτρονικούς εμπειρογνώμονες στην Κίνα, η οποία καταδεικνύει την ισχυρή ικανότητα στην έρευνα και την ανάπτυξη, τις εξαιρετικές καινοτόμες ιδέες, και τις πραγματικές πρωτοβουλίες Ε&Α. Ιδίως, η επιχείρηση έχει οδηγήσει τη γρήγορες ανάπτυξη και τις εφαρμογές των ταξινομώντας τεχνολογιών χρώματος μέσω της συνεργασίας με το δέλτα, ένας ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ κατασκευαστής των διαλογέων χρώματος. Ιδίως, η επιχείρηση έχει αναπτύξει τη σειρά Amd της διαλογέων χρώματος, για την οποία η επιχείρηση έλαβε τα αποκλειστικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, με την εφαρμογή της έρευνάς της και την κατασκευή της εμπειρίας που συσσωρεύθηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 30 ετών. Αυτοί οι διαλογείς χρώματος επιτρέπουν τις ακριβείς ταξινομώντας διαδικασίες για την άνοδο, τα χονδροειδή δημητριακά, το τσάι και τα ειδικά υλικά. Συνεπώς, οι έλεγχοι επιχείρησης περισσότερο από το μερίδιο αγοράς 30% στην κινεζική αγορά, και τα προϊόντα επιτυχώς εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βραζιλία, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες και περιοχές.
 
Στην έννοια «κερδίστε την εμπιστοσύνη του πελάτη από τα ποιοτικά προϊόντα, λαμβάνει την εμπιστοσύνη από τις ανώτερες υπηρεσίες», η εταιρική αρχή «κερδίζει τους πελάτες με την τιμιότητα και την καλή φήμη» και η έννοια υπηρεσιών «της υπηρεσίας είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή», η επιχείρηση ανυπομονεί να καθιερώσει τη συνεργασία με νέο και τους παλιούς φίλους για τα κοινά οφέλη.
 
 
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : AMD

Αριθμός Υπαλλήλων : 500~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 60000000-70000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

2002-2007 πρωτοποριακή περίοδος:

                   Επιχείρηση που ιδρύεται

                   Διαλογέας χρώματος εμπορικών σημάτων AMD που προωθείται επιτυχώς

 

 

2008-2011 γρήγορη περίοδος ανάπτυξης:

                  Η επιχείρηση επένδυσε 20 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ για να χτίσει το βιομηχανικό πάρκο Zhongke

                  Ποσό ετήσια πωλήσεων μέχρι 30 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ

 

 

2012-2018 ώριμη περίοδος:

                  Το εμπορικό σήμα AMD επιτυγχάνει το» κινεζικό διάσημο εμπορικό σήμα»

                  Η επιχείρηση απαριθμήθηκε στο απόθεμα της Σαγκάη

                  Ποσό ετήσια πωλήσεων μέχρι 60 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ

υπηρεσία της εταιρίας

 

 

Οπουδήποτε και να είναι εσείς στον κόσμο, οι υπηρεσίες μας θα σας κάνουν να αισθανθείτε πραγματικά: «είμαστε πάντα από την πλευρά σας»

 

Κίνα Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

  • Στο στάδιο της χρησιμοποίησης του εξοπλισμού, για να αποφύγει τη ζημία μερών συσκευών σας που προκαλείται από τη μακροπρόθεσμη χρήση και να έχει επιπτώσεις στην ταξινομώντας επίδραση χρώματος, η καλά εκπαιδευμένη επαγγελματική και τεχνική ομάδα μας δεν θα διαθέσει καμία προσπάθεια να παρέχει την υποστήριξη υπηρεσιών μεταπώλησης για σας. Οπουδήποτε είστε, θα παράσχουμε την έγκαιρη βοήθεια για σας.
  •  
  • Χρησιμοποιώντας τους διαλογείς χρώματος AMD, δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε την τεχνολογία είστε από τους χρόνους. έχουμε την πλούσια εμπειρία εφαρμογής χρώματος ταξινομώντας, ισχυρή δυνατότητα ερευνητικής καινοτομίας και ισόβια ελεύθερες βελτιώσεις για να κρατήσουμε τους εξοπλισμούς σας με τη νεώτερη πρόοδο. Θεωρήστε το καλύτερο όποτε βλέπετε.

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε περισσότερους από 500 υπαλλήλους

 

Κίνα Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.43, δρόμος της Yulan, κήπος τεχνολογίας Baiyan, ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, πόλη Hefei, επαρχία Anhui, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:No.43, δρόμος της Yulan, κήπος τεχνολογίας Baiyan, ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, πόλη Hefei, επαρχία Anhui, Κίνα

  • Τηλ.::+86--13505612431
  • Φαξ:+86-551-63846965
  • E-mail:amdsortec@gmail.com
  • Χρόνο εργασίας:8:00-17:00
  • Υπεύθυνος: Mr. Chen
  • Mobile Site